Groepsaccommodatie Zonnedauw Ameland – algemeen

Zoekt u een sfeervolle groepsaccommodatie voor een onvergetelijk verblijf op Ameland? Voor een schoolkamp of verenigingsuitje? Hebt u iets te vieren, een personeels- of familiefeest? Of wilt u er gewoon even met een groep vrienden tussenuit? Zonnedauw Ameland is een sfeervolle vakantie-accommodatie voor groepen tot 74 personen en biedt volop recreatiemogelijkheden – zowel binnen als buiten, op het eigen sportterrein. En wat zo geweldig is: bos, strand, duinen en zee zijn elk moment van de dag dichtbij!

Zonnedauw Ameland ligt vlakbij Buren, het jongste dorp van Ameland met leuke winkeltjes, restaurants, cafés en een supermarkt.

 Zonnedauw Ameland in het kort

  • Unieke ligging op de rand van bebouwing en natuur
  • Voor groepen tot 74 personen
  • Volop recreatiemogelijkheden, binnen en buiten
  • Elf slaapkamers
  • Professioneel ingerichte keuken
  • Modern sanitair

De accommodatie van Zonnedauw bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw.

Hoofdgebouw

album (3)Het hoofdgebouw bestaat uit een keuken, een eet- en recreatieruimte, een berging, negen slaapkamers voor 68 personen en vier sanitaire ruimtes.

De keuken is van alle gemakken voorzien: een 6-pits gasfornuis met heteluchtoven, een gasfornuis voor grote pannen, een braadslede, een magnetron, ruime koelkasten, een diepvries, koffiezetapparaten, een snijmachine, volop keukengerei, een vaatwasser, een wasmachine en een droger.

In de eet- en recreatieruimte staat een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel. Er is een kleine geluidsinstallatie aanwezig en uiteraard is er wifi en TV.

Bijgebouw

Het bijgebouw bestaat uit een kamer/keuken, een toilet,  een douche en drie slaapkamers: twee met twee enkele bedden en één met vijf enkele bedden.